Skip to main content

Sterkte

Als het tijd wordt voor een leesbril is de juiste sterkte belangrijk. Een te hoge sterkte kan voor hoofdpijn zorgen, met een te lage sterkte blijft lezen vermoeiend.

De Magneet Leesbril van Spunx is in diverse sterktes verkrijgbaar. Zelfs in de minder gangbare sterktes +1.25 en +1.75, die bij andere merken vaak ontbreken! Deze sterktes zijn bij uitstek geschikt voor computer- en tabletwerk, omdat de leesafstand daarbij groter is. Draagt u uw leesbril veel bij beeldschermwerk, kies dan een sterkte die ongeveer 0.75 lager ligt dan uw bril voor het echte leeswerk.

Om de juiste leessterkte te vinden voor uw ogen, hebben we een leeskaart voor u ontwikkeld.
Print deze kaart uit op A4, en u bepaalt heel eenvoudig welke sterkte u nodig heeft.
Let op: uw sterkte bepalen via het beeldscherm raden wij ten zeerste af.

Open de leeskaart om uw ogen te testen

Licht

Om goed en ontspannen te kunnen lezen is voldoende licht belangrijk. Omdat dat nu eenmaal niet overal beschikbaar is (in bed, op de camping etc.) is er nu de leesbril met ingebouwde LED-verlichting. Ook heel praktisch bij het knutselen en klussen!

LED leesbril mat zwart. Bril met LED verlichting, leesbril met lampjes. Breinville voordelige leesbril. Goedkoop. Gratis verzending          LED leesbril mat donkerrood. Bril met LED verlichting, leesbril met lampjes. Breinville voordelige leesbril. Goedkoop. Gratis verzending

Maat

De LED-leesbril heeft geen hoofdband of magneetsluiting, maar is een traditioneel model leesbril.

Alle Magneet Leesbrillen hebben een verstelbare hoofdband. Zo bent u verzekerd van een optimaal draagcomfort.

Voor de mensen met een wat groter hoofd ontwikkelden wij een Magneet Leesbril met een extra brede hoofdband, het ‘XL’-model,
zoals de Classic XL of de Zonnebril XL.

 

  • Opties selecteren
  • Opties selecteren